Varukorg / 0kr
Välj en sida

Här finner du före-efter bilder på ett urval av arbeten som vi på Läderspecialisten utfört för kunds räkning, samt arbeten som kunder gjort med produkter från Läderspecialisten. Alla produkter som använts finns att köpa i vår webshop.


Omfärgning av bilinredning till BMW, från lila till svart.

 


Omfärgning av Jetson-fåtölj, från grönt till svart.

 


Reparation och infärgning av ljusbeige förarstol i en Volvo.

 


Omfärgning av ett par danskdesignade 60-talsfåtöljer, från slitet ljusbrunt till mörkbrunt (”före-bild” saknas tyvärr).

 


Reparation och infärgning av sliten förarstol på Ferrari. Repor fyllda med Heavy Filler läderspackel. Försiktig maskering av de röda sömmarna, sedan infärgning med Colourant Black HC, samt ytfinish Halvmatt.

 


Stol som kund färgat om från slitet och missfärgat naturfärgat skinn till sobert grått. Kunden har använt Leather Colourant läderfärg Smoke Grey (rökgrå) och ytfinish matt. 

 


Sliten förarstol till BMW, trasigt läder på insteget är utbytt av sadelmakare. Resten omfärgat med Leather Colourant & Finish Satin.

 


Infärgad sliten förarstol Volvo, lädret förstärkt med Leather Binder, omfärgat med mörkgrå läderfärg, ytfinish Satin. 

 


Reparation av repa och därefter infärgning av läderratt på en Audi. Repan igenfylld med Heavy Filler Läderspackel. Ovanpå färgen ett par lager halvmatt ytfinish, med tillsatt härdare Cross Linker X för hållbarhet i all evighet.

 


Infärgning av solblekt och sliten grön skinnsoffa. Återställd till original mörkgrön. Läderfärg Colourant färgmatchad enligt kunds önskemål, och Ytfinish Satin.

 

En exklusiv handväska som var mycket sliten och blekt färgades om enligt önskemål i en mörkare nyans. Färg: Leather Colourant Maroon, ytfinish Satin.

 


Rengöring och infärgning av smutsig och sliten Dux Mirja. Färg: Colourant Ljusbrun Tan. Finish: Satin/Matt.

 


Fåtölj Bruno Mathsson Pernilla, omfärgad från slitet olivgrön till svart. Lädret rengjort och förstärkt med Leather Binder, sprickor ifyllda med läderspackel Heavy Filler. Därefter är lädret färgat med Colourant Läderfärg Black HC, och till sist förseglad med några lager av Läderfinish Satin.

 


Handväska som rengjorts med Leather Mousse och därefter behandlats med pigmenterat läderbalsam, Leather Re-Colouring Balm Mediium Brown