Varukorg / 0kr
Välj en sida

JA!

Försök inte komma undan genom att endast beställa produkter som du ”tror” du kommer att behöva. Läderreparation och restaurering av läder är en process. Det handlar inte bara om att ”smälla på  lite färg” på lädret och sedan förvänta sig att det ska bli lika hållbart och snyggt som originalet. Det fungerar helt enkelt inte på det sättet! Självklart vill ingen spendera mer pengar än vad som är nödvändigt för att få jobbet fullbordat. Men lita på oss när vi säger att dessa produkter är nödvändiga för att få jobbet gjort på rätt sätt! Försök inte komma billigt undan och bara köpa en flaska läderfärg. Du kommer att bli mycket besviken över resultatet.

Vårt mål och syfte är att förse dig med ett komplett system som har utformats för att ge dig ett resultat som är mycket mer imponerande än vad som vanligtvis accepteras eller till och med förväntas! För att vi ska kunna garantera din tillfredsställelse är det nödvändigt att du låter oss förse dig med de produkter, instruktioner och den vägledning som du behöver för att du ska uppnå ditt mål.

Vårt ”system” har utformats för att du ska kunna göra exakt det som beskrivits med så lite ansträngning och komplikationer som möjligt. Kiten som du hittar i vår webshop är sammanfattade kopior av ett professionellt system som används av professionella restauratörer världen över. Dessa yrkesmän ställer långsiktiga garantier för det arbete som utförs med dessa produkter. Du kan förvänta dig liknande resultat när du väljer att följa processen och instruktionerna som tillhandahålls för de produkter som du valt.

Om du bestämmer dig för att försöka göra ett arbete med endast ett minimum av produkter kommer resultatet förmodligen bli en besvikelse för dig. Vi vill att du lyckas med ditt projekt. Genom att använda alla produkter i ett infärgningskit och följa instruktionerna i processen kommer slutresultatet att bli precis lika bra som du vill att de ska bli.